Signe Bisgaard Group spiller på Aarhus Jazzfestival 13. juli kl. 18

Category: Koncerter, Nyheder

Koncert med Signe Bisgaard Group 13. juli kl. 18 i FinlandStudio, Viborgvej 142, Mundelstrup

Musikken kan beskrives som en sart pastel af fine, fragmentariske klange. Man føres rundt i abstrakte og gennemsigtige tunneler, og møder Signe Bisgaards smukke og personlige tonesprog: flygtigt og med lyse momenter i et poetisk univers.
Signe Bisgaard, komponist og pianist fra Aarhus, kombinerer i sin musik gennemkomponeret materiale med åbne passager og improvisation. Musikerne bevæger sig organisk mellem de forskellige udtryk fra jazz og moderne klassisk musik, og undervejs er der plads til, at de på skift leder musikken solistisk og lader den ånde frit. Alle har et personligt udtryk, men danner samtidig et samlet, fælles lydbillede.

Gruppen består af nogle af de mest fremtrædende solister på den danske jazzscene, blandt andre guitaristen Mark Solborg, der også medvirker på pladen Meander med musik af Signe Bisgaard. Den udkommer på Finland Records i forbindelse med koncerten.

Der er arrangeret fælles jazzbus fra Bispetorvet til koncerten og retur. Mødetid kl. 17:00. Afgang ca 17:20.

 

Line-up Niels Lyhne Løkkegaard (sax, cl), Anders Banke (sax, cl), Mads La Cour (trp), Ida Nørholm (vl.c), Mark Solborg (g), Signe Bisgaard (p), Klaus Nørgaard (b), Anders Vestergaard (drm)

Koncerten er støttet af Aarhus Kommune og Dansk Kapelmesterforening